Vohh.

Filmidega kiskus ikkagi natuke viltu – sel ajal kui kõik PÖFFi vaatavad, vaatasin mina Saag VI-te. Ei no tule taevas appi. See oli tegelikult veel isegi vaadatav, aga New Moon (mis pidi vist mingi kultuseteema olema?) oli nii igav, et jäin magama. Nii et filmide teemal ma rohkem sõna ei võta.

Aga Manu Chao kontsert oli. Tõeliselt vahva. Ta on mulle kogu aeg meeldinud tegelikult. Live oli muide oluliselt rajum kui ta lood muidu plaadi peal on. Ja AC/DC annab 3 kontserti, aga kõik on ammuilma välja müüdud. Kuskilt kuldsest börsist oleks saanud pileteid osta tegelikult, aga see on väheke kahtlane värk, kui ei tea, milline see õige pilet välja peab nägema. Kui nad juba valeraha tegemisega suhteliselt hästi hakkama saavad, siis ma usun, et kontserdipiletiga ei ole mingit probleemi.

Siis oleme veel käinud mingil 50-60-ndate muusikaõhtul ühes lounge’s ja veel mingil indie-muusika kontserdil kusagil von krahli-taolises baaris. Mõlemad olid väga tasemel asjad. Siin ikka leiab midagi 7 päeva nädalas, kui otsida.

Aga transport on raskendatud – mingid poliitilised demonstratsioonid on kogu aeg, iga päev mitu tükki, ja siis on pooled tänavad kinni. Politsei topib võrkaedu üles ja veekahurid on kogu aeg valmis. Rahvas mässab ikka siin veel rohkem kui Peruus – kui ikka miski ei meeldi, tullakse tõrvikutega tänavatele. Lahe.

Lisa kommentaar